سرپرست معاونت گردشگری و سرمایهگذاری استان بوشهر گفت: «یک موافقت اصولی در راستای توسعه زیرساختهای گردشگری استان صادر شد.»
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر، وحید جمالی امروز سهشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ گفت: «این موافقت اصولی مربوط به یک هتل دو ستاره بوده که در شهرستان بوشهر، احداث خواهد شد.»
سرپرست معاونت گردشگری و سرمایهگذاری استان بوشهر افزود: «برآورد حجم سرمایهگذاری در این واحد اقامتی، ۱۵۰ میلیارد ریال است.»
او یکی از مزیتهای توسعه زیرساختها را ایجاد اشتغال دانست و اضافه کرد: «با بهرهبرداری از این هتل، برای ۱۵ نفر به شکل مستقیم، ایجاد اشتغال خواهد شد.»
جمالی در پایان خاطرنشان کرد: «راه اندازی مراکز اقامتی و ایجاد زمینه مناسب برای جذب گردشگر، ازاولویتهای ما بوده که با همین دیدگاه و مشارکت بخش خصوصی تلاش خواهیم کرد به طور متوازن، در جای جای استان این موضوع را دنبال و عملیاتی کنیم.»