رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان دشتستان از برگزاری هفتمین نمایشگاه آبپخش شهر ملی حصیر خبر داد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر، حمید سعادت امروز شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ با اعلام این خبر گفت: «هفتمین نمایشگاه صنایعدستی در آبپخش شهر ملی حصیر ایران، به همت خانه حصیر این شهر برپاشده است.»
رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان دشتستان افزود: «این نمایشگاه از ابتدای هفته صنایعدستی افتتاح شده است که به همین مناسبت تمامی محصولات با تخفیف ویژه به خریداران عرضه خواهد شد.»
او اضافه کرد: «نمایشگاه خانه حصیر تا پایان هفته صنایعدستی برپا خواهد بود و صبحها از ساعت ۸ تا ۱۲و عصرها از ساعت ۱۸ تا ۲۰، پذیرای علاقهمندان است.»
سعادت در پایان خاطرنشان کرد: «ما برای حمایت از رونق تولید در حوزه صنایعدستی از تمام ظرفیتهای شهرستان استفاده خواهیم کرد و در همین زمینه تلاش میکنیم مشکلات پیش روی تولیدکنندگان این حوزه به حداقل برسد.»