ضرورت گفتمان‌سازی حوزه گردشگری در بوشهر

نصرالله ابراهیمی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر در دومین نشست با فعالان گردشگری استان، بر ضرورت ایجاد گفتمان مشترک و تقویت هم‌افزایی در این حوزه تأکید کرد. به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر، نصرالله ابراهیمی امروز چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ با بیان اینکه تدوین برنامه‌های هفته گردشگری فرصت مناسبی برای […]
ضرورت گفتمان‌سازی حوزه گردشگری در بوشهر

نصرالله ابراهیمی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر در دومین نشست با فعالان گردشگری استان، بر ضرورت ایجاد گفتمان مشترک و تقویت هم‌افزایی در این حوزه تأکید کرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر، نصرالله ابراهیمی امروز چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ با بیان اینکه تدوین برنامه‌های هفته گردشگری فرصت مناسبی برای بازاندیشی در سیاست‌ها و برنامه‌های این حوزه است، گفت: تشکیل شورای راهبردی خاص حوزه گردشگری به عنوان یکی از ضرورت‌های مدیریتی در دستور کار قرار دارد تا با بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی، دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی، مسیر توسعه گردشگری استان با رویکردی علمی و هدفمند دنبال شود.

ابراهیمی افزود: در هفته گردشگری، برنامه‌های متنوع، بانشاط و متناسب با ظرفیت‌های فرهنگی و طبیعی استان برگزار خواهد شد که می‌تواند زمینه آشنایی بیشتر مردم و گردشگران با جاذبه‌های بوشهر را فراهم کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بوشهر همچنین تأسیس اولین انجمن گردشگری استان را اقدامی ارزشمند و نقطه عطفی در مسیر توسعه گردشگری دانست و تصریح کرد: باید با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی دستگاه‌ها و فعالان این بخش، از ابتدای مهرماه تا اردیبهشت‌ماه سال آینده که اوج سفرها به استان است، برای مدیریت پیک گردشگری آماده باشیم.

وی در ادامه بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی در بافت تاریخی بوشهر تأکید کرد و گفت: فعالیت‌های فرهنگی باید در بافت تاریخی با رویکردی مثبت، سازنده و ضابطه‌مند پررنگ‌تر شود. این اقدام موجب می‌شود فضای فرهنگی بافت برای حضور گردشگران بهبود یابد و هویت تاریخی شهر بیش از پیش به نمایش گذاشته شود.

ابراهیمی در پایان یادآور شد که توسعه پایدار گردشگری در گرو تعامل مستمر، گفتمان‌سازی و مشارکت فعال همه بخش‌ها است و تحقق این هدف می‌تواند بوشهر را به یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور تبدیل کند.