شناسایی درختان کهنسال در بوشهر

شناسایی درختان کهنسال در بوشهر

معاون میراث‌فرهنگی استان بوشهر از شناسایی درختان کهنسال در استان خبر داد.

معاون میراث‌فرهنگی استان بوشهر از شناسایی درختان کهنسال در استان خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر نصرالله ابراهیمی امروز سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ گفت: با حضور علی قمی رئیس اداره ثبت و حفاظت میراث طبیعی وزارت متبوع و نمایندگانی از اداره‌کل منابع طبیعی، شهرداری و استانداری بوشهر ‌نشست شناسایی درختان کهنسال استان در محل سالن جلسات اداره‌کل متبوع برگزار شد.

 

معاون میراث‌فرهنگی استان بوشهر افزود: در این نشست چگونگی تشکیل پرونده برای ثبت آثار طبیعی به طور کامل تشریح و معیارهای انتخاب این آثار بیان شد.

 

او ادامه داد: یکی از مهم‌ترین موضوعات برای ثبت درختان کهنسال سن و سال درخت بوده که به طور کامل نحوه شناسایی و تشخیص سن و میزان سن ضابطه‌مند برای ثبت ارائه شد.

 

ابراهیمی در پایان تصریح کرد: پس از نشست مقرر شد از تمامی درختان واجد شرایط برای ثبت در فهرست ملی در سطح استان بازدید و در صورت تایید برای آنها تشکیل پرونده شود.

منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی