پخت و معرفی نان‌های محلی در موزه مردم‌شناسی بوشهر

پخت و معرفی نان‌های محلی در موزه مردم‌شناسی بوشهر

مدیر موزه مردم‌شناسی بوشهر از پخت و معرفی نان‌های محلی در این موزه خبر داد.

مدیر موزه مردم‌شناسی بوشهر از پخت و معرفی نان‌های محلی در این موزه خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر، مینا درعلی امروز جمعه ۲ خرداد ۱۴۰۴ گفت: در ششمین روز از هفته میراث‌فرهنگی، در موزه مردم‌شناسی بوشهر آیین پخت نان محلی با عنوان «پاسداشت آشپزخانه مادربزرگ» برگزار شد.

 

مدیر موزه مردم‌شناسی بوشهر افزود: بانوان هنرمند بوشهری پخت نان‌های محلی، گرده، مشتک پیازی و مشتک ناری را به منظور معرفی و احیای میراث ناملموس فرهنگی استان برای علاقه‌مندان به نمایش گذاشتند.

 

او ادامه داد: این غذاها در فهرست میراث ناملموس کشور به نام استان بوشهر به ثبت رسیده و بدون تردید برگزاری چنین رویدادهای فرهنگی می‌تواند احیا کننده و انتقال دهنده فرهنگ و هنر اصیل بومی منطقه به نسل آینده باشد.

 

درعلی در پایان بیان کرد: استفاده از فرصت‌های اینچنینی با نگاه معرفی و برجسته‌سازی ظرفیت‌ها بسیار ارزشمند است و ما آمادگی معرفی دیگر قابلیت‌های محلی از سراسر استان را در موزه مردم‌شناسی بوشهر داریم.

منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی